Over mij

Hallo mijn naam is Anja Vijn. 

Ik ben werkzaam in de zorgsector als teamcoach. Dit doe ik al geruime tijd met veel plezier. Ik heb een burn-out gehad en vond dat een moeilijke tijd, maar achteraf gezien heb ik er ook veel van  geleerd. 

Met behulp van een coach ben ik met mezelf aan de slag gegaan. Dit heeft mij ontzettend geholpen. Ik heb daarna besloten om als teamcoach te solliciteren op mijn werk. En ik kreeg de baan.  Mede daarom heb ik een coachopleiding gedaan en deze succesvol afgerond.  De kennis die ik heb opgedaan wil ik graag benutten om door te geven aan een ieder die worstelt  met stress en/of burn-out.  

Heb je weleens het gevoel dat je rondrijdt op een rotonde en je maar niet weet welke afslag je moet  nemen? Kom dan bij mij dan kunnen we samen onderzoeken welke afslag jij moet hebben. Ik kan je helpen om je valkuilen te ontdekken en ermee leren omgaan.  

Loop je tegen stress, hoge werkdruk, please gedrag, geen nee durven zeggen, Of moeizame relaties  aan? Dan kan ik jou zeker helpen. 

Dus heb je hulp nodig schroom niet en kom bij mij.

Anja Vijn

Anja Vijn